Omstart i Naturskyddsföreningen Ragunda!

Naturskyddsföreningen Ragunda har en gång varit en aktiv krets med många medlemmar. Under en lång period nu har föreningen varit vilande. Det är därför glädjande för oss, att vi är några medlemmar som har samlats för att föreningen ska komma igång. Hoppas att du som medlem kommer att stödja initiativet till kretsens omstart. Är du inte är medlem, finns möjligheten att stödja omstarten genom att besöka årsmötet 22 mars för att lyssna (eller så delta vid något annat tillfälle) för att se vad vi gör!

Mer om omstarten

Nu flyger vi igen! Foto: Stefan Berndtsson, www.commons.wikimedia.org

Nu flyger vi igen!
Foto: Stefan Berndtsson, www.commons.wikimedia.org

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.