Guidad utflykt till Tjärnviksdalen

söndag 29 maj blir det en guidad utflykt till Tjärnviksdalen vid Gesunden. Björn Olofsson från Länsstyrelsen i Jämtlands län och Göran Hansson från Ragunda Kommun är guider. Landskapet i Tjärnviksdalen har formats sedan lång tid tillbaka med sediment som forslats fram och har avsatts, under bland annat istiden. Guiderna kommer att berätta om de speciella förhållanden som råder i Tjärnviksdalen. Vi får säkert höra berättas en del om rullstensåsar, isälvsavlagringar och dödisgropar. Eller kanske om klådris?

Översiktskarta Detaljkarta

Mer om utflykten

Mer om Gesunden och Tjärnviksdalen

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.