22 mars Kretsstämma/Årsmöte

Tisdagen den 22 mars kl. 18.00 inbjuds alla intresserade till kretsstämma på tidigare Värdshuset Vildhussen i Hammarstrand.

Karin & Mats Ericson från Undersåker (taiga Nature & Photo,  http://taigaphoto.se) tar oss med på en spännande resa i bild och berättelse till några av världens mest kända nationalparker, bl a Yellowstone, men också till Vålådalen som kanske blir nästa svenska nationalpark.

För kretsen finns det ett behov av nya stadgar och eventuellt kan vi anta nya stadgar. Därför har programföljden för kvällen lagts om, så att vi startar med bildvisningen i ”danssalongen”. Efter visning av naturbilder går vi till möteslokalen. Förslag till nya stadgar delas ut och samtidigt serverar Isabell kaffe med stutar innan årsmötet

Mer om årsmötet

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.